Autogén tréning a VM4K-ban

2023. szeptember 16.

Csoportos Autogén Tréning indul 2023. október 3-án, kedden a VM4K-ban. A 12 héten keresztül tartó relaxációs terápia orvosi bizonyítékokon alapuló módszerekkel segít visszaszerezni belső lelki egyensúlyunkat, javítva alvásminőségünket és stresszkezelő készségünket. A fáradékonyság, szorongás és pánikbetegségek kezelésére is hatásos relaxációs terápia egyúttal segít jobban megérteni a saját testünkhöz fűződő viszonyunkat, ezáltal fejlesztve önismeretünket.

A 90-120 perces foglalkozások heti egy alkalommal zajlanak. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A létszám korlátozott, legfeljebb 10 fő jelentkezését várjuk.
Az első csoportfoglalkozást megelőzi egy személyes előzetes konzultáció a csoportvezetővel. A résztvevők a jelentkezés során vállalják, hogy a közel három hónapos program során minden nap minimum napi két alkalommal otthon is gyakorolják a relaxációt, azaz beépítik az életvitelükbe. Hiányzás maximum 2 alkalommal lehetséges.

A foglalkozás vezetője Dr. Klinovszky Andrea sportszakpszichológus, Gyászfeldolgozás Módszer® specialista, a VM4K munkatársa.

Helyszín: Szabadka, Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ
Időpont: keddenként 18.00 és 20.00 óra között

Jelentkezni az alábbi elérhetőségek egyikén lehet: +381(0)24-672-10, vm4k@vm4k.org.rs, vagy pedig a VM4K Facebook-oldalán üzenetben.