csütörtök esték

2023. január 26.

Újabb Csütörtök estére vártuk Önöket 2023. 01. 26-án 19.00 órakor a VM4K klubhelyiségébe. E heti filmklubunk alkalmával lehetőségük adódott meghallgatni a Szirmok, virágok, koszorúk című film rendezőjének gondolatait a film történelmi vonatkozásairól, és az alkotás üzenetének mai értelmezéséről. A VM4K megbízásából küldött újságíró, Agárdi Gábor a film szereposztásáról és az alkotás mögötti inspirációról kérdezte a rendező urat.

2024. február 08.

Vendégségben színházaink elnevezésű beszélgetéssorozatunk február 8-ai eseményén egy izgalmas és rendkívül őszinte beszélgetésben lehetett része közönségünknek. Ez alkalommal Urbán András Jászai Mari-, Hevesi Sándor- és Bojan Stupica-díjas rendezőt, a Desiré Central Station nemzetközi/regionális kortárs színházi fesztivál megálmodóját, az Újvidéki Színház igazgatóját láthattuk vendégül. Az esemény moderátora dr.

2024. február 08.

Vendégsében színházaink elnevezésű beszélgetéssorozatunk február 8-ai eseményén egy izgalmas és rendkívül őszinte beszélgetésben lehetett része közönségünknek. Ez alkalommal Urbán András Jászai Mari-, Hevesi Sándor- és Bojan Stupica-díjas rendezőt, a Desiré Central Station nemzetközi/regionális kortárs színházi fesztivál megálmodóját, az Újvidéki Színház igazgatóját láthattuk vendégül. Az esemény moderátora dr.

2024. február 06.

Vendégségben színházaink elevezésű beszélgetéssorozatunk február 22-ei eseményén Mészáros Gábor színművész, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatója lesz a vendégünk, akivel színházi karrierjének emlékezetes pillanatairól és jövőbeli terveiről beszélgetünk. Az esemény moderátora Oláh K. Tamás költő, teatrológus, dramaturg lesz. Sok szerezettel várunk mindenkit Klubhelyiségünkbe 2024.