Erasmus+

2023. november 20.

Az Erasmus+ pályázat keretében megszervezett tudományos tanácskozás második napján a kérdőíves kutatási módszer alkalmazásáról hallhattak szakmai előadásokat a résztvevők, valamint betekintést nyerhettek a kutatás gyakorlatába is. A nemzetközi projekt részeként közösen összeállított, a fiatalabb generációk mentálhigiénés állapotát és családalapítással kapcsolatos attitűdjét vizsgáló kérdőívet 18-25 év közötti alanyokkal töltették ki a szakemberek.

2023. november 18.

November 17-én elstartolt az Erasmus + program keretein belül megrendezésre kerülő „A trauma hege – a múlt tanulságai és megküzdési módok bemutatása” című tudományos tanácskozás, a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban.

2023. november 18.

November 17-én elstartolt az Erasmus + program keretein belül megrendezésre kerülő „A trauma hege – a múlt tanulságai és megküzdési módok bemutatása” című tudományos tanácskozás, a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban. A VM4K, a budapesti Három Királyfi Három Királylány Alapítvány, valamint az erdélyi siménfalvi Ház A Holnapért Egyesület közreműködéséből létrejött projekt első napján Varga-Diósi Viola politológus, a VM4K kutatásért felelős szakreferense, dr.