jazz koncert

2023. november 23.

2023. november 23-án, csütörtök este zenére hangolódott közönséggel telt meg a Palicsi Művelődési Egyesület. A színes fényárban úszó színpadon átlagosnak, mindennapinak mondható hangszerek várták, hogy a professzionális zenészek szóra bírják őket: elektromos Nord színpadi zongora, hathúros basszusgitár, dobok, trombita. A zenei előadás viszont nemcsak átlagon felüli, hanem rendhagyó volt.

2023. november 09.

Hangolódjunk együtt az ünnepekre a Group’n’Swing Zenekarral! A VM4K Csütörtök esték programsorozatának 2023. december 7-ei eseményén a Fonogram-díjas és kétszeres Jazzy Dalverseny különdíjas Group’n’Swing együttes karácsonyváró koncertjére várjuk Önt és családját.  

2023. november 09.

Különleges koncertre invitáljuk Önöket 2023. november 23-án: a VM4K Csütörtök esték programsorozatának ezen eseményén a Kodály Spicy Jazz zenekar gondoskodik a fergeteges hangulatról. A Kodály Zoltán halálának 50. évfordulója alkalmából megalakult projekt elsődleges célja a magyar zeneszerző-óriás munkásságának népszerűsítése a fiatalabb generációk körében.