2021. október 28. - 19:00

Nemzeti Színház

2019. március 14.

Csütörtökön, a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató-, Kulturális Központ vendége volt Vidnyánszky Attila, Kossuth-díjas rendező, a budapesti Nemzeti Színház igazgatója, akivel Verebes Ernő, zentai születésű költő, zeneszerző, a budapesti Nemzeti Színház vezető dramaturgja beszélgetett. A társalgás az erkölcs, a művészet, a hitvallás vezérfonala mentén zajlott.

2019. március 14.

2019. március 14-én, csütörtök este Vidnyánszky Attilával, a budapesti Nemzeti Színház vezetőjével, Kossuth-díjas rendezővel a színház vezető dramaturgja, Verebes Ernő beszélgetett a VM4Köz. Klubban.

2019. március 01.

Vidnyánszky Attila Kossuth-díjas rendezővel, a budapesti Nemzeti Színház vezérigazgatójával és beszélgetőpartnerével, Verebes Ernő zeneszerzővel, a budapesti Nemzeti Színház vezető dramaturgjával találkozhatnak az érdeklődők a VM4Köz. Klubban nemzeti ünnepünk előestéjén, 2019. március 14-én 19 órakor. Az est folyamán szó lesz többek között arról is, hogy mit jelent 2019-ben nemzeti színháznak lenni, vajon mást jelent-e Magyarországon és külföldön, mi a Nemzeti Színház kijelölt szerepe és küldetése, vannak-e feladatkörei, és mitől nemzeti egy színház.