A Group'n'Swing karácsonyváró koncertje - a VM4K szervezésében

2023. november 09.

Hangolódjunk együtt az ünnepekre a Group’n’Swing Zenekarral! A VM4K Csütörtök esték programsorozatának 2023. december 7-ei eseményén a Fonogram-díjas és kétszeres Jazzy Dalverseny különdíjas Group’n’Swing együttes karácsonyváró koncertjére várjuk Önt és családját.  

A kirobbanó energiájú zenekar sajátos hangzásával és kiemelkedő zenei minőségével lopta be magát a jazz és swing zene kedvelőinek szívébe. Repertoárjukban swinges, popos és latinos dallamokkal fűszerezett eredeti szerzemények és világslágerek feldolgozásai szerepelnek, melyek igazi big-band hangulatot varázsolnak a színpadra. Adventi családi koncertjükön a swing korszak legismertebb karácsonyi dalaival kedveskednek közönségüknek.

Tartsanak velünk egy feledhetetlen csütörtökön estén 2023. december 7-én, 18.00 órakor! Az esemény a Szabadkai Népszínház Jadran színpadán kerül megrendezésre. 

A részvétel ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Jelentkezni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.