KOZMA ORSI QUARTET KONCERT A SZABADKAI ZSINAGÓGÁBAN - A VM4K SZERVEZÉSÉBEN

2022. október 13.

Újabb koncerttel vártuk a könnyűzene kedvelőit 2022. október 13-án, mely során a Jazzy dalverseny különdíjas- és Fringe Fesztivál szakmai díjas zenekar, a Kozma Orsi Quartet vendégszerepelt a szabadkai zsinagógában.  

A Kozma Orsi Quartet a magyarországi és külföldi jazzélet meghatározó alakja, az együttes tagjai igazi zenei virtuózok, akik számos szakmai elismerésben részesültek pályafutásuk alatt. Koncertjükön saját dalszerzeményekkel kedveskedtek a jelenlévőknek, eddig megjelent lemezeik legismertebb dalait játszották, de ikonikus jazzslágerek feldolgozásai is felcsendültek az este folyamán.  

A 2008-ban alakult formáció első stúdióalbuma nemzetközi sikert aratott, a Fonogram-díjra jelölt Hide and Seek című album még Japánban is kiadásra került, ezúton gazdagítva a külföldi jazz szcénát. A Kozma Orsi Quartet jól ismert kísérletezőbb stílusú hangzásáról, legújabb lemezük elektronikus műfaj felé kalandozó swing dalokat is tartalmaz.  

A zsinagógába ezúttal is szép számban látogattak el a minőségi jazz-zenét kedvelők, a közönség nagy lelkesedéssel fogadta az angol nyelvű dalszerzeményekből összeállított műsort. A fergeteges hangulatú koncert végén tapsviharral köszönték meg az előadók minőségi zenés estjét, majd egy utolsó dalra is visszatapsolták fellépőinket.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottak!