Nyári varázslat – Csak Nőknek

2018. június 14.

Harmat Anita sminkmester és Baranyi Imre mesterfodrász voltak a VM4Köz.Klub előadói 2018. június 14-én, csütörtök este, a Köz.Klub klubhelyiségében szervezett esten, a Nyári varázslaton, melyet kifejezetten hölgyvendégek részére szervezett a VM4K.
A Köz.Klub klubhelyisége megtelt izgatott hölgyekkel, akik alig várták, hogy Harmat Anita sminkmester és Baranyi Imre mesterfodrász beavassa őket a 2018-as év trendi sminkjeinek- és hajviseletének trükkjeibe. Harmat Anitától megtudtuk, hogy milyen színárnyalatok állnak jól a sötét, illetve világos bőrtónusú nőknek, hogyan sminkeljük magunkat nyáron és mire ügyeljünk a bőrápolást illetően a nyári melegben. A sminkmester mindezt egy modellen is szemléltette, és gyakorlati tanácsokkal látta el a közönséget. 
Az est folytatásában zenei kíséret mellett Baranyi Imre és csapata mutatkozott be, akik interaktív módon kalauzolták el a közönséget a trendi hajviselés rejtelmeibe, és a közönség soraiból választott hölgyeken tesztelték a modern hajformázó kellékeket. Előkerült a hajvasaló, hajgöndörítő és a száraz hajvégek kezelésére kifejlesztett gépezet, melyeket a vendégek soraiból jelentkező hölgyek próbálhattak ki. A VM4Köz.Klub klubhelyisége hirtelen beszélgetésektől hangos, igazi női szépségszalonná alakult át. Baranyi Imre mesélt a jelenleg divatos hajszínekről, hajformákról, arcformához illő hajviseletekről, valamint a helyes nyári hajápolásról is. 
A jó hangulatú, felszabadult, interaktív és gyakorlatias jellegű előadásokat követően a bárpultnál folytatódott a barátkozás, majd a hölgyvendégek felfrissülve/megszépülve hagyták el a Köz.Klub helyiségét.

Az eseményekről szóló további beszámoló az alábbi linken érhető el:

Pannon RTV: Mi a trend 2018-ban? (beszámoló, videó)