VM4K Csütörtök esték: Petőfi Sándor: Az apostol - A 6SZÍN Színház

2023. július 28.

Ha csütörtök este, akkor VM4K! Színvonalas programokkal várjuk vissza Önöket idén ősszel is a VM4K Csütörtök esték elnevezésű programsorozata keretében. 2023. szeptember 7-én, 19.00 órától Petőfi Sándor önéletrajzi ihletésű elbeszélő költeményét, Az apostolt tekinthetik meg a 6SZÍN Színház előadásában, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház termében. Szilágyi Bálint két felvonásos színdarabja egyszerre kísérletező és autentikus, formabontó módon idézi meg Petőfi Szilveszterének történetét. Szamos Zsófia, Szilágyi Ágota és Stork Natasa kiváló színésznők előadásában új értelmet nyer a Petőfi-szöveg; nézőként arra ösztönöz, hogy saját szemszögből közelítsük meg az eredeti művet.

Az előadás a vajdasági MOZDULJ! PETŐFI! rendezvénysorozat részeként kerül megrendezésre. Tartsanak velünk 2023. szeptember 7-én, csütörtök este 19.00 órától a Kosztolányi Dezső Színházban!

A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Találkozunk szeptemberben!