VM4K NYÁRESTI KONCERTSOROZAT – BAGOSSY BROTHERS COMPANY

2021. július 29.

2021. júliusában a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ bebizonyította, hogy a nehéz időszak ellenére képes hétről-hétre megújulni és egy, – ez esetben talán több – fokkal emelni azon a bizonyos lécen.

A VM4K július 29-én, egy átlagos nyári csütörtök estén több mint négyezer ember számára nyújtott egyedülálló kulturális tartalmat azáltal, hogy a Kárpát-medence talán leghíresebb magyar folk-rock együttesét hozta el a vajdasági magyar közösség számára, egy olyan együttest, akik első ízben tartottak koncertet Szerbiában. A Bagossy Brothers Company a Palicsi-tó mellett elterülő gyönyörű parkban, a „szecesszió árnyékában” tartotta meg impozáns koncertjét.

A májusi ünnepek tömegét megidéző rendezvény megvalósításához nem volt szükség vidámparki látványosságokra, mutatványosokra, sem pedig bazárosokra, csupán egy színpadra, egy jó bandára és egy összetartó szervezői csapatra, mely által a kulturális érték(ek) láthatóvá, hallhatóvá válhattak.

A jól ismert slágerek mellett, mint például Az olyan Ő, vagy a Visszajövök, új szerzemények is elhangzottak az együttes Felfordul a világ című legújabb albumáról.

Csapatunk bízik abban, hogy a nyári pihenő előtt sikerült a VM4K közönségének július hónap folyamán is méltó kulturális értékkel szolgálnia. Ne feledjék, mi készen állunk, szeptembertől ismét számítunk megtisztelő jelenlétükre!